fbpx
Door: Simon Says

Dit jaar zijn we alweer 10 jaar onderweg! Zoals de bedrijfsnaam al zegt, is Siempie de zaak ooit met veel zelfvertrouwen gestart. Na 5 jaar van compleet isolement en eenzaamheid vond hij het tijd voor een extra setje klauwen om de behaarde klanten minder behaard te maken. Tijdens een wandeling door het park vond hij in de goot een ruwe diamant genaamd Thomas. Na het afstoffen en oppoetsen van dat mooie blonde bolleke bood hij hem een baan aan. Thomas had 0 ervaring in de kapperswereld en besloot direct aan de kappersopleiding te beginnen om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen.

Tijdens een andere wandeling (lees: slingerweg) vond hij Daan gewikkeld in een aftandse slaapzak en ook hier besloot Simon de goedzak uit te hangen en hem van de eerste levensbehoeften te voorzien, namelijk een tondeuse, schaar en kam. Het vak werd hem in de zaak haarfijn (haha, woordspeling) uitgelegd en ook Daan is nu alweer bijna 3 jaar verder.

In 2019 besloten we dat het tijd werd om Simon Says naar het volgende level te tillen. De eerste stap was een complete facelift. De lipjes werden opgespoten (nieuw logo), de tietjes werden een cupje vergroot (nieuwe shirts) en ook de bilpartij (nieuwe website) werd onder handen genomen. We zijn dan ook erg blij met het uiteindelijke resultaat, we kunnen weer fatsoenlijk over straat. Nu rest ons de tweede stap van deze evolutionaire verandering en dat is opnieuw iemand van de straat halen en te voorzien van de eerder genoemde eerste levensbehoefte.

Lang verhaal kort: Simon Says, DE heerenkapper van Breda is op zoek naar iemand die goed met scharen en tondeuses overweg kan! Wat doe je als Kapper bij Simon Says: Vooral haren afknippen bij andere mannen. Maar zeker net zo leuk: vegen, wassen, voorraad beheer, bier uitdelen, afrekenen, lachen als Simon een grapje maakt.

Waarom zou je willen werken bij Simon Says?
Simpelweg omdat wij de leukste kapper van het universum zijn. De diversiteit aan klanten maakt ons werk leuk, zoveel verschillende verhalen en ervaringen van de meest uiteenlopende mensen. Zoveel verschillende mensen zorgt er ook voor dat jij je creativiteit op de vrije loop kan laten, niks moet en alles mag.

Wat vragen wij?
Ervaring in het heren vak is een pre. Luisteren naar de klant en hem met een goed gevoel de deur uit sturen staan voorop.

Salariëring
Bespreekbaar en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil jij hier komen werken?
Stuur je CV door naar hello@simonsaysbreda.nl. Kom ook zeker een keer langs in de zaak zodat je de sfeer kan proeven.

De zaak met nu 3 dedicated members kan wel een extra setje handen gebruiken. Heb jij ervaring (of ken je iemand) in het heren vak en ben je op zoek naar een baan, dan zijn wij op zoek naar jou! Man, vrouw, of geen van beide, het maakt allemaal niet uit, als jij denkt dat jij binnen het team past, stuur dan je CV en motivatie naar hello@simonsaysbreda.nl