fbpx
Door: Simon Says Categorie:

Vorig jaar stonden we er! Jaarlijks fenomeel Heyday Motorcycle Fair. Wie van custom builds, bier en muziek houdt moet hier zeker even wat uitlaatgas komen opsnuiven.

Op het terrein van Pier15 wordt je ieder jaar weer boos aangekeken door de in leer gehulde eigenaars van de talloze toffe motorfietsen. Binnen in het skatepaleis staan de fietsen die wat extra shine verdienen. Bouwers en hobbyisten die echt iets bijzonders hebben gemaakt staan hier als pauwtjes te showen. Van oldschool tot revolutionair en onorthodox, alles komt voorbij. Voor de geïnteresseerde liggen bij de motoren vaak visitekaartjes zodat jij wellicht jou droom in elkaar kan laten schroeven.

Buiten vind je muziek, alcholische en (voor mensjes onder de 13) non-alcoholische versnaperingen, wat te vreten en ook wat gasten die de situatie boven op je hoofd even kunnen aanpakken (wij dus, van Simon Says, de kappers weet je wel). Daarnaast komt half motorrijdend Brabant hier op de motorfiets naartoe en die zijn uiteraard ook te bewonderen. Houd wel in gedachten: blijf overal met je poten vanaf, dit om eten door een rietje te voorkomen.