fbpx
Door: Simon Says Categorie: Ontwerp: Rob en Robin

Zoals sommige van jullie de afgelopen maanden al hebben gehoord hebben we (pak em beet) een half jaar geleden de handen ineen geslagen met de creatieve breintjes, Rob en Robin. De wens was een compleet verbouwd digitaal en fysiek smoelwerk. Nieuw logo, huisstijl, (stukkie) interieur/exterieur etc. Na het spitten van wat wensen vanuit onze kant kwamen zij met een drietal voorstellen waarvan zij dachten dat het goed bij de zaak zou passen. Ze hadden net zo goed timmerlui kunnen worden want ze sloegen de figuurlijke spijker vrijwel direct op de figuurlijke kop. Waar jullie op dit moment naar kijken, doorheen scrollen en het water van in de mond loopt is dus het eindresultaat van maanden lang zwoegen van de boykes. Ze zijn godver nog steeds bezig met het opdweilen van al dat bloed, zweet en die tranen.

Buiten de informatie (prijzen/openingstijden/historie) op de website voor nieuwe (of demente) klanten zullen we ook op regelmatige basis een blog gaan bijhouden. Je gaat hier de meest uiteenlopende info vinden, van nuttige (of nutteloze) feiten tot dingen die ons enorm boeien en het hartje sneller doen kloppen. Ook gaan we een maandelijkse Spotify afspeellijst maken met daarin nummers die je ook in de zaak voorbij hoort komen.
We zijn dan ook razend benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden! Als je bang bent, stuur dan een mail. Ben je een echte vent, laat het ons weten als je in de stoel zit (keep in mind: we werken met scherpe objecten).