fbpx
Door: Simon Says

Verdikkeme zeg! Dat is een poos geleden! We hebben jullie gemist en we hebben het gevoel dat dat wederzijds is. We hopen dat iedereen gezond-en-wel is in deze bizarre tijd. Voor degene die het niet hebben meegekregen: Op dit moment doet een virus een poging de mensheid te vernietigen. Maar wij zijn natuurlijk niet uit het veld te slaan, weet dat virus veel. Met een glimlach van oor tot oor en samengeknepen billetjes luisterde wij gisteren naar de persconferentie waarin duidelijk werd dat de boel een beetje versoepeld gaat worden aanstaande maandag.

30 boeken, 23478 uur Call of Duty, 32 uur wachttijd bij de milieustraat, 120 uur zelfreflectie en 32 ruzies met ‘vrouwelijke huisgenoot’. Het is een kleine opsomming waar 95% zich wel in kan vinden. Inmiddels kijk je maar niet meer in de spiegel want daar schrikt zelfs een zwerver Willem van. We zijn dan ook erg blij dat wij jullie weer mogen voorzien van een strak kapseltje en we beloven jullie, het was het wachten waard!

Aankomende maandag (11-05-2020) zijn wij weer te vinden op de plek waar ons hart ligt. We gaan er dan ook alles aan doen om iedereen zo snel mogelijk uit zijn lijden te verlossen. Hieronder de openingstijden voor aankomende week:

Maandag: 09:00 tot 20:00
Dinsdag: 11:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 20:00
Donderdag: 09:00 tot 20:00
Vrijdag: 09:00 tot 20:00
Zaterdag: 09:00 tot 14:00

Zoals jullie kunnen begrijpen loopt de planning letterlijk over van nieuwe afspraken dus wees er snel bij om jou plekje te bemachtigen. We gaan proberen met 2 scharen tegelijk te knippen maar geven het weinig kans van slagen dus het zou kunnen dat je in de eerste paar dagen niet gelijk een plekje hebt.

In en om de zaak worden uiteraard de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen dus je kan met een gerust hart bij ons in de stoel kruipen. Heb je een kriebelend keeltje en voel je je wat slapjes? Blijf dan in bed liggen tot al je ellende voorbij is.

Tot slot willen wij jullie allemaal tot uit de bodem van ons hart bedanken voor jullie loyaliteit, opbeurende mails en apps, jullie elleboog boxen en zoveel meer. Door eerder genoemd reflectie moment word je er nog eens aan herinnerd dat wij zonder jullie als klanten geen bestaansrecht zouden hebben, daarvoor dank en tot snel!